Hema wedstrijd, Kussencollectie & Raak de Lamp

Contest, Ontwerper, Conceptontwikkelaar - 2021

 

Kussencollectie

Je kent het wel, je wilt iemand een knuffel geven, maar dat gaat helaas niet. Je hebt er moeite mee dat je de familie en je vrienden zo weinig kan zien. Je mist de aanrakingen en de warmte. Je gezin, huisgenoten, wederhelft en jijzelf zijn toe aan wat nieuws!

 

Nu is er een zeer kleurrijke Hema familie die je hierbij kan helpen. De kussens zijn er is verschillende vormen waardoor je ze als puzzelstukken op bed of op de bank kan plaatsen. De kussen zijn gemaakt van zachte fleece stof waardoor je het huid-op-huid gevoel kan krijgen. In het kussen is ruimte voor een warme pittenzak waardoor je extra comfort kan creëren.

 

Zit je alleen op de bank, dan heb je toch nog die lekkere warme knuffel. Zit je met je gezin op de bank, bedenk dan een leuk spel met de puzzelstukken, zoals verstoppertje of “ik zie ik zie wat jij niet ziet’.

Contest, Ontwerper, Conceptontwikkelaar

 

Maak kennis met Raak, een lamp die je niet boven de tafel hangt, maar juist op een meer toegankelijkere plek hangt of plaatst.

 

Raak gaat licht geven wanneer je hem knuffelt of aanraakt. 

 

Door Raak te knuffelen maak je het ‘knuffelhormoon’ aan, iets wat we deze afgelopen maanden gemist hebben. Doordat Raak licht gaat geven krijg je een betere verlichte omgeving wat een meer thuisgevoel krijgt.

 

Raak dient als verlichting, maar kan ook communicatief gebruikt worden. Door Raaksel, het kleinere maatjemaatje, mee te nemen naar je thuiskantoor, thuisschool of je thuisyoga kan je zien wat er in huis gaande is. Door bepaalde seintjes met elkaar af te stemmen weet je precies wanneer de koffie klaar staat of wanneer je aan tafel mag gaan.

Blue Flamingo

Conceptontwikkelaar, Ontwerper, Oprichter - Heden

 

Blue Flamingo is ontstaan doordat ikzelf wat miste op social media.

 

Er komen veel mooie foto's voorbij van veel verschillende ontwerpers, maar vaak is de ontwerper van het object niet vermeld of is het onduidelijk van welk bedrijf de foto oorspronkelijk is.

 

Mede hierdoor en om mijn eigen vakgebied beter te leren kennen ben ik Blue Flamingo gestart. Een platform waar mooie inspiratiebeelden te vinden zijn en waar je makkelijk de herkomst van het product kan herleiden. 


Design Praktijk 

Afstuderen, Ontwerper, Maker - 2020

 

Het ontwerp is ontwikkeld voor de psychotherapie. De collectie kan gebruikt worden tijdens een sessie met familieopstelling. 

 

Elk object binnen de collectie heeft een eigen textuur en eigen vulling. Hierdoor krijg je bij elk object een andere associatie en kan elk object een rol spelen binnen de familieopstelling. 

Housefest 

Eventmanager, Projectleider - 2018

 

Een evenement om studenten in Groningen te helpen aan een kamer. 

 

Als eerste was er een expert meeting om samen te sparren met de Hanzehogeschool Groningen, gemeente Groningen, gemeente Assen, en wie maar wou aanschuiven.

 

Hoe gaan we dit probleem oplossen? 

 

Tijdens de meeting en daarna was er de gelegenheid om je in te schrijven bij een makelaar, vastgoedhandelaar of men kon langs gaan voor eventuele vragen. 


Kunstproject, Amersfoort

Competitie, Conceptontwikkelaar, Projectleider - 2017

 

Voor de gemeente Amersfoort een concept bedacht tussen het station en centrum in. Een samenwerking met eigenaren en kunstenaars. Een nieuwe route die duidelijk aangeeft wat Amersfoort te bieden heeft. 

4e Musketier

Ontwerper - 2015

 

Ontwerp en tekeningen gemaakt voor 4e Musketier. Dit project is uitgevoerd op één van de event dagen. 


Ik wil Dees, lampen

Afstuderen, Ontwerper, Maker - 2016

 

Een alles kunnende lamp. Een wollen lampensnoer wat je makkelijk ergens kan ophangen en een warme sfeer geeft op de daarvoor aangewezen plek. 

 

Boven je bed, boven de tafel of in een donkere hoek van de kamer. De lamp van DEES plaats je overal en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Cibap Stand 

Competitie, Ontwerper - 2015

 

Als studenten van het Cibap mocht je meedoen aan de competitie om een stand te ontwerpen voor de school. Uiteindelijk heb ik de top 10 behaald.